GIVENCHY

Sinds 1957 is Parfums Givenchy onderdeel van een legendarisch verhaal: de ontmoeting tussen Hubert de Givenchy en Audrey Hepburn, en het eerste parfum dat is geboren uit deze vriendschap, L’Interdit.

Parfums Givenchy onthult de magnetische schoonheid van de vrouw. Na Ysatis, Organza, Verry Irresistible en Ange ou Demon, lanceert het huis in 2011 Dahlia Noir, een parfum gecreëerd door Riccardo Tisci. Sinds de creatie van Monsieur de Givenchy, hebben de herengeuren van Givenchy allemaal de “Gentleman’s attitude”. Deze onderscheidende visie van mannelijke verleiding loopt als een rode draad door de geuren Givenchy Gentleman, Pi, Play en sinds 2013, Gentlemen Only.

Make-up innovaties met trendsettende kleuren en texturen. Nicolas Degennes, Artistiek directeur make-up en kleur durft contrasten te creëren en ingrediënten te combineren op een nieuwe originele manier. Het resultaat? Een moderne en elegante make-up lijn met prachtige producten zoals de beroemde Le Prisme poeders en de iconische Phenomen’ Eyes mascara.

Portfolio